[one-half last=no]
aparat-ortodontic
Scopul tratamentului ortodontic este o mai buna muscatura – insemnand dinti drepti care se potrivesc cu cei din maxilarul opus. Acest lucru va ajuta sa muscati, mestecati si sa vorbiti mai usor. Va imbunatateste starea sanatatii orale si generale, precum si stima de sine.

Tratamentul ortodontic este adesea parte dintr-un plan global de ingrijire a sanatatii dentare. Cu multa grija, inclusiv tratament ortodontic atunci cand este necesar, dintii pot dura o viata intreaga.
[/one-half]
[one-half last=yes]
Tratamentul la copiii sau adolescentii care sunt inca in crestere poate duce la rezultate care nu ar mai putea fi posibile odata ce fata si maxilarul si-au incetat cresterea.

O muscatura sanatoasa este la fel de importanta la varsta de 60 cum este la varsta de 16 ani. Chiar daca adultii nu mai sunt in crestere, ei se pot bucura, de asemenea, de imbunatatiri a calitatii dintilor cu ajutorul tratamentului ortodontic. Varsta nu mai reprezinta un element-cheie pentru tratamentul ortodontic. Datorita evolutiei tehnicii dentare, dintii sanatosi pot fi indreptati la orice varsta.

Tratamentul ortodontic este o investitie inteligenta in sanatatea dumneavoastra dentars, fizica si emotionala.

In prezent, sunt disponibile o varietate de “aparate” ortodontice, datorita cercetarilor si progreselor continue facute in domeniul ortodontiei. Optiunile includ aparat ortodontic metalic traditional, aparat ortodontic la culoarea dintelui, aparat ortodontic lingual, lipit in spatele dintilor, aligner transparent si alte tipuri de dispozitive.

Confortabil si eficient, un aparat ortodontic actual contribuie la obtinerea de rezultate stabile si de lunga durata.
[/one-half]

Write a comment:

*

Your email address will not be published.


6 + 4 =