[one-half last=no]
pret-aparat-dentar

Atunci cand doriti un aparat ortodontic pentru dumneavoastra sau pentru copilul dumneavoastra, una dintre preocuparile principale este, probabil, pretul aparatului dentar. Este un lucru perfect de inteles, avand in vedere ca un tratament ortodontic reprezinta o investitie de timp si bani semnificativa.

Aparatele dentare au preturi variabile. Exista o multime de factori care influenteaza costurile, printre care se afla tipul de aparat dentar pe care il alegeti, precum si necesitatile de tratament (una/doua arcade). La toate aceste se adauga si costurile vizitelor periodice pentru ajustare si eventualele reparatii ale apratului.

Totusi, cel mai important factor in stabilirea costurilor este tipul de aparat ortodontic pe care il preferati. Mai jos puteti vedea care sunt preturile practicate in clinica noastra de ortodontie la diferite aparate dentare:
[/one-half]
[one-half last=yes]

  • Pret aparat dentar metalic: bracketii sunt facuti din metal, iar pretul acestuia tinde sa fie mai accesibil. Oferta noastra la acest tip de aparat dentar este de 1500 de lei/arcada.
  • Pret aparat dentar ceramic: este mult mai discret decat cel metalic, dar nu la fel de rezistent. Bracketii sunt realizati din material cermic, aparatul putand fi folosit pentru o anumita gama de probleme ortodontice. Pretul ajunge la 2500 lei/arcada.
  • Pret aparat dentar safir: a devenit foarte popular, fiind cea mai putin vizibila varianta de aparat dentar conventional, cu bracketi din plastic. Pretul acestuia urca la 2800 lei/arcada.
  • Pret aparat dentar mobil: destinat in special copiilor de varste mici, in cazul carora se pot rezolva cu mai multa usurinta anumite probleme ortodontice, avand in vedere ca dezvoltarea maxilarului si a dintilor continua. Este o varianta destul de accesibila ca pret, fiind doar 600 lei/arcada.
  • Pret aparat dentar lingual: este recomandat, de regula, persoanelor care nu se simt confortabil cu ideea de a purta aparat dentar, acesta fiind extrem de discret, intrucat bracketii sunt fixati in spatele dintilor. Costurile unui astfel de tratament nu sunt accesibile pentru orice tip de pacient, avand in vedere ca pornesc de la 4500 de lei/arcada.

Tratamentul ortodontic nu este ieftin, dar beneficiile pe care le aduce la final sunt mult superioare costurilor implicate.[/one-half]

Write a comment:

*

Your email address will not be published.


+ 8 = 12