Aparatul dentar invizibil Orthocaps este un sistem extrem de eficient de corectie ortodontica, bazat pe inovatia TwinAligner. Sistemul a fost conceput de Dr. Wajeeh Khan, un medic ortodont, pentru a satisface cererea (in special in randul adultilor), pentru accesul la un tratament ortodontic invizibil si nedureros. In principiu, este vorba despre doua alignere transparente ce intra in componenta unui aparat dentar invizibil, asemenea unor gutiere invizibile, (hardCAPS, utilizat in timpul zilei, respectiv softCAPS pentru actiunea corectiva in timpul noptii), care difera atat in ceea ce priveste compozitia, cat si gradul de presiune exercitat asupra dintilor.

Acest sistem de presiuni alternative folosite intr-un aparat dentar invizibil si oferite de TwinAligner, impreuna cu o colaborare stransa intre medicii ortodonti si specialisti orthocaps, a condus la tratament ortodontic de o precizie si eficacitate inegalabila. Acesta actioneaza progresiv in vederea obtinerii unui zambet cat mai frumos.

Pentru a face acest aligner cat mai confortabil cu putinta, sistemul orthocaps combina cea mai recenta tehnologie in materie cu inspiratia oferita de natura. Rezultatul este uimitor: un sistem extrem de eficient, de o calitate excelenta, cu ajutorul unui aligner transparent care asigura corectarea prin exercitarea unei presiuni minime asupra dintilor.

Spre deosebire de aparatele metalice, acest aparat dentar invizibil, poate fi indepartat in orice moment. Aparatul este fabricat din materiale usoare, sintetice, selectate individual pentru fiecare pacient, ceea ce le face foarte confortabile si usor tolerabile de catre oganismul uman. Tehnologia 3-D de ultima generatie orthocaps permite crearea unui model vizual al rezultatului vizat, permitandu-va sa vedeti cum vor arata dintii chiar inainte de inceperea tratamentului.

aparat-dentar-invizibil-orthocaps
[/one-half]

[one-half last=yes]
Cat dureaza tratamentul?

Durata de utilizare a aparatului dentar invizibil Orthocaps depinde, in mare masura, de complexitatea problemei tratate. In general, tratamentul cu orthocaps dureaza intre 6-24 luni. Oricum, veti sti de la inceput cat este nevoie sa uilizati aparatul, intrucat primul lucru pe care medicul dumneavoastra specialist il va face este sa elaboreze un plan de tratament personalizat, cat mai precis.

Avantajele aparatului dentar invizibil Orthocaps

  • Un sistem de corectie de inalta performanta.
  • Nu exista fire sau alte componente metalice.
  • Este realizat din materiale sintetice, tolerate usor de organismul uman si care sunt aproape invizibile.
  • Aparatul dentar invizibil este foarte confortabil si nedureros datorita gradului scazut de presiune cu care actioneaza.
  • Este usor de intretinut si de curatat.
  • Nu afecteaza discursul.
 • Posibilitatea crearii unui model vizual al rezultatului.

aparat-dentar-invizibil

One Trackback

 1. […] ynk2kwf aparate dentare preturi Go take a look at this incredible website: stomatologie copii […]

Write a comment:

*

Your email address will not be published.


6 − 4 =